Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk!

twilight after dark
Épp most tévedtél az ország egyik legnagyobb, ha nem az egyetlen Twilight témájú fórumára, ami egyaránt dolgozza fel a könyvek és a filmek eseményeit. Ugyanakkor mi egy kicsit más irányba vittük el a történetet, így érdemes elsőként a világleírást elolvasni, rögtön a szabályzat után! Oldalunk már négy éve üzemel, bár nemrégiben be kellett iktatnunk egy költözést, s ezáltal nagyon sok minden változott; két új faj került bevezetésre, valamint számtalan új, egyéni canon karakter. Ha megtetszettünk, bátran regisztrálj fel, a staff áll a rendelkezésedre, s egészen biztos, hogy befogadó közösségre lelsz nálunk! (;
Minichat
Csicseregj valamit
Latest topics
» Avatarfoglaló
Hétf. Ápr. 24, 2017 9:23 pm by Admin

» Karakterlap sablon
Csüt. Ápr. 13, 2017 11:56 pm by Admin

» Canonok listája Klánok és Városok szerint
Szer. Júl. 27, 2016 12:41 pm by Vitalia de la Rossi

» Lucile Johnson
Kedd Júl. 26, 2016 12:30 am by Vitalia de la Rossi

» Estelle Mirbeau
Kedd Júl. 26, 2016 12:28 am by Vitalia de la Rossi

» Emma Crine
Kedd Júl. 26, 2016 12:27 am by Vitalia de la Rossi

» Victor Beyle
Kedd Júl. 26, 2016 12:26 am by Vitalia de la Rossi

» Rayan Thorne
Kedd Júl. 26, 2016 12:25 am by Vitalia de la Rossi

» Antoine Béjart
Kedd Júl. 26, 2016 12:24 am by Vitalia de la Rossi

Nyerteseink
gratulálunk nektek!

Szószámláló

Facebook
csatlakozz hozzánk!
Már elérhetőek vagyunk itt is, s a könnyebb elérhetőség érdekében ajánlott csatlakozni, természetesen nem kötelező. Mindenkit szívesen látunk csoportunkban, ha van kedvetek, gyertek bátran!

Credit
tiszteld a munkánkat!

A fórumon található leírások, kódok mind a Twilight after dark tulajdonában állnak. Nem keveset dolgoztunk a kinézetünkön, tisztelj meg bennünket azzal, hogy feltüntetsz minket, ha megihlet a design egy része, vagy bátran szólj, szívesen segítünk bárkinek! Néhány kód alapja Lénától származik, míg a design többi része és a fejléc Alice munkájának gyümölcse. További segítséget nyújtott nekünk Sigmund akinek nagyon hálásak vagyunk!

Share | 
 

 Port Angelesi Testvériség

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Take care, cuz' I'm a(n)...
⊿ REGISZTRÁCIÓ * :
2016. Mar. 28.
⊿ HOZZÁSZÓLÁSOK :
27
△ ÉLETKOROM :
25
⊿ TARTÓZKODÁSI HELY :
● Forks ●

TémanyitásTárgy: Port Angelesi Testvériség   Vas. Ápr. 03, 2016 9:10 am

Geoffrey Raymond


Történet:

Életét annak szenteli, hogy megóvja családját a természetfeletti világtól. Felesége ugyan tud az emberfeletti lényekről, ahogy a társaságról is, de sosincs beavatva a részletekbe, s ő maga nem része a testvériségnek, Geoffrey sosem engedné még a veszély közelébe sem. Lánya, Isabel, mit sem sejt, legalábbis édesapja úgy hiszi, tudatlanul él a halandó világban, nem tud a vámpírról, aki már évekkel ezelőtt megkörnyékezte egy szem gyermekét. Igyekszik a családját a lehető legjobban távol tartani a testvériségtől, közben pedig az ottani teendőit is ellátni. Ő felel a társaság összetartásáért, célja pedig egy vámpírmentes jövő. A vadász csapatnak arról fogalma sincs, hogy nem messze városuktól egy állati véren élő vámpírcsalád él, vagy hogy egyáltalán létezik olyan vérszívó, aki nem hagy maga mögött káoszt, zűrzavart, s kiontott életeket.


pb: matthew davis ✥ faj: ember ✥ kor: 38 ✥ foglalkozás: vezető
Octavia Spencer


Történet:

Férjét vámpírrá változtatták. Egy ideig megpróbáltak együtt élni a helyzettel, mert még szerették egymást pláne volt egy pici gyermekük, akit nem akartak megfosztani az apjától. A férj pár hónapig bírta a folyamatos perzselő kínt ami a családja vérének illata okozott, aztán lelépett. Octavia sosem heverte kia csalódást, megszállottan gyűlöli a vámpírokat és mindenáron bosszút akar állni azokon akik megkeserítettek az ő és lánya életét. Osztlopos tagja a testvériségnek az egyik legjobb (ha nem a legjobb) vadász a környéken. Kocsmája amolyan fedő vállalkozás, a Testvériség központja és menedéke.


pb: helena bonham carter ✥ faj: ember ✥ kor: 39 ✥ foglalkozás: kocsmatulajdonos / vadász
Madelyn Spencer


Történet:

Octavia lánya, így nem lehet azon csodálkozni, hogy ő is oszlopos tagja lett a Testvériségnek. Apja iránt mélységes gyűlöletet és dühöt érez, sosem tudta megbocsájtani hogy elhagyta őket és apa nélkül kellett felnőnie. Ezen érzések enyhítésére anyja se vette a fáradtságot, sikeresen nevelte az édesapja ellen Madelynt. Már egészen fiatal kora óta tud a vámpírok létezéséről és a Testvériség működéséről, alig várta hogy végre ő is vadász lehessen, bár anyja büszke rá, nem igazán örül neki hogy veszélynek teszi ki magát. Elszánt és ügyes harcos, a vadászok főhadiszállását leplező kocsmában dolgozik mint pincérnő, ha nem éppen az utcákat rójja áldozatok után.


pb: dakota johnson ✥ faj: ember ✥ kor: 23 ✥ foglalkozás: pultos / vadász
Cedric Newman


Történet:


Cedric igazi jófiú, rendőrként ezt a tulajdonságát tökéletesen megcsillogthatja, a gyengék és ártatlanok védelme az élete. Bár nem híve semminek, ami törvénytelen tagja a Testvériségnek, elvégre így még inkább tud a gonosz ellen harcolni, bár nyilt elismerésben emiatt sosem lehet része. Családja New Yorkban él, az egyetem után került Port Angelesbe, bár a vadászokhoz való csatlakozása előtt mielőbb vissza akart költözni hozzájuk. A terv abban a minutumban megváltozott, amikor Geoffrey megmentette az életét egy éhes vámpírtól, így került kapcsolatba a port angelesi igazságosztókkal, nem volt kérdés számára, hogy neki is csatlakoznia kell. Feltétel nélkül bízik a vezetőben és hűséges hozzá, ám Lesterben nem képes megbízni és Octaviával sem ápol túlzottan jó kapcsolatot, bár lánya határozottan tetszik neki.


pb: sebastian stan ✥ faj: ember ✥ kor: 28 ✥ foglalkozás: rendőr / vadász
Patrick Darvy


Történet:

Patrick a Testvériség minden hájjal megkent ügyvédje. Jó, hogy van a háznál amikor a tagok néha napján bajba kerülnek, illetve tehetséges okirathamisító. A legjobb ügyvédek egyike az államban, és ezzel tisztában is van. Önelégült, beképzelt alak, hasznos a tagsága, ám keményen meg kell néha küzdenie az elismerésért és pozíciójáért a Testvériségben, mert ahoz túlságosan is úri ficsúr, hogy bepiszkolja a kezét. Maga előtt is titkolja, mennyire imponál neki Octavia, bár ha beszélnek mindig arrogáns és bunkó, a nőnek hacsak nincs vonzalma a férfi iránt, valószínűleg szívből gyűlöli. Vagy mind a kettő, bár Patrickot ez kicsit sem izgatja, kikapós, gazdag agglegényként, véleménye szerint, jobbat is halászhat mint egy "véreskezű, megszálllot kocsmárosnét". Talán egyetlen látható emberi érzelme fogadott lányához fűzi, szereti őt bár amóta a leányzó lidércként tengeti mindennapjait inkább fél tőle, milyen szadista lázadó vált belőle.


pb: colin firth ✥ faj: ember ✥ kor: 40 ✥ foglalkozás: ügyvéd / a testvériség esze
Andromeda Darvy


Történet:

Patrick Darvy fogadott lánya. Igazi lázadó és szadista. Egy "sikeres" vámpírtámadás után tért vissza lidércként, ami teljesen megváltoztatta. Igaz, már előtte is voltak a lelkének sötét foltjai, az erőszakos halál teljesen átlendítette a fal túlsó oldalára. Egykoron szófogadó, cserfes ifjú hölgyből egy könyörtelen szadista lett, aki élvezi hogy ölhet. Apjától függetlenül találta meg a Testvériséget, nem is kérdés mekkora megrökönyödést okozott mind a kettejüknek a másik kiléte. Apját bár szereti, átváltozása óta elviselhetetlennek tartja, és mérhetetlenül elutasító vele. Érzi, hogy Patrick fél tőle és kicsit talán mintha undorodna is a lányától és ez nem igazán esik jól Andromedának. Bizalmas kapcsolatot ápol Lesterrel, a lidérc segítségével napról napra biztosabban irányítja az erejét és hatékonyabban gyilkol. Madelynnel ki nem állhatják egymást, bár az ember lánynak sejtése sincs az okáról, mégpedig, hogy Cedric szíve nem Andromedáért dobog.


pb: charlotte free ✥ faj: lidérc ✥ kor: 21 ✥ foglalkozás: vadász
Lester ____


Történet:

Roppant erős lidérc, évtizedek óta ebben az új formájában él, s vámpírokra vadászik. A testvériség megalakulása után nemsokkal találkozott össze Geoffrey-val, miközben a férfi végzett egy vámpírral, s Lester képességét használva sugallatot küldött neki. A vezető hirtelen úgy hitte, jó ötlet beavatni Lestert a titokba, majd bevenni a testvériségbe. Egy idő után a lidérc titkára is fény derült, de addigra már bizonyította, hogy a társaság hasznos tagja, s hogy bosszúszomja nem veszélyezteti sem a tagokat, sem az embereket. Az egyetlen kérdés, hogy meddig elégszik meg a férfi a testvériséggel, s mikor dönt úgy, hogy nagyobb hatalom és pusztítás érdekében továbbáll?


pb: mads mikkelsen ✥ faj: lidérc ✥ kor: 221 ✥ foglalkozás: vadász
Karl Clayton


Történet:

Karlnak nem volt összetűzése vámpírokkal, semmiféle kárt nem okoztak neki, ám elég volt megtudnia, hogy léteznek, máris a halálukat kívánta. Főleg, miután testközelből szemlélhette meg, miként táplálkozik egy vámpír, s hagyja maga mögött vadállatok lakomájának a vértelen áldozatát, mint egy üres porhüvelyt. Ekkor elhatározta, hogy bármi áron, de talál fegyvert a paraziták kiirtására, s megvédi tudatlan embertársai életét. Amint tudomást szerzett a testvériségről, feltétlen a tagja akart lenni, azóta pedig sikeresen megtalálta a módot, hogyan gyengítheti le, vagy épp ölheti meg a vámpírokat. Ő szerzi be a fegyvereket és készíti a különleges lövedékeket hibridek mérgéből, s mindezt a testvériség fegyverraktárában őrzi.


play by: jr bourne ✥ faj: ember ✥ kor: 40 ✥ foglalkozás: vadász/?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Port Angelesi Testvériség

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Twilight after dark :: Karakterbörze :: Canonok-